Urmariti-ne pe Facebook

CURSURI DE ARTE MARTIALE PENTRU COPII CU VARSTA CUPRINSA INTRE 4 SI 14 ANI

Centrul National Vespasian organizeaza preselectii pentru cursurile de Arte Martiale - copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani.

Sei Budokai Karate ofera atat posibilitatea practicantului de a participa la diverse competitii de Kyokushin, Kickbox, Sei Budokai, Ashihara, etc. cat si capacitatea de a acumula cunostinte, deprinderi motrice si reflexe care se automatizeaza rezultand un potential superior de exactitate.

Programa de antrenament cuprinde atat tehnici executate din picioare cat si tehnici de proiectare a adversarului cu ducere la sol si continuare cu fixari, luxari si strangulari, astfel, acest stil de Arte Martiale fiind unul dintre cele mai complexe.

Specificatii antrenamente:

- Sedintele de antrenament se vor desfasura cu un numar cat mai mic de cursanti ( maxim 10 copii / sedinta antrenament );
- Sala de antrenament moderna, utilata cu saltele tatami, oglinzi, vestiar, grup sanitar, etc.;
- Vodea Eugen este antrenor calificat si activeaza in cadrul Clubului Roman de Kendo din anul 2000. A terminat Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul U.N.E.F.S. si a fost practicant de performanta pana in anul 2013, unde a reusit sa obtina locul 5 la Campionatul Mondial de Kickbox W.A.K.O., cea mai titrata organizatie mondiala de kickbox din lume. In prezent este antrenor secund la Clubul Roman de Kendo, arbitru national si international la organizatia W.A.K.O., arbitru in galele Superkombat si membru in Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Arte Martiale de Contact.

Detine diploma de antrenor cu specializare Arte Martiale de Contact.

Program antrenamente:

Luni: 20:00 – 21:30
Miercuri: 20:00 – 21:30
Vineri: 20:00 – 21:30

Tarife:

8 sedinte / luna – 200 Lei ( RON )

12 sedinte / luna – 250 Lei ( RON )

Locatie: Centrul National Vespasian – Str. Sergent Pironasu Ion, nr. 13 – 15, sector 2, Bucuresti ( zona Vatra Luminoasa )

Pentru informatii si inscrieri va rugam sa ne contactati la:

 

Tel: 0732 734 734

 

E-mail: cosminonescu@cnvespasian.ro

Informatii utile