Urmariti-ne pe Facebook

Despre noi

Organizație

Prin profesionalism, seriozitate, transparenţă şi egalitatea şanselor, indiferent de scara ierarhică, am pus bazele unui proiect îndrăzneț - Asociaţia Centrul Naţional de Formare şi Pregătire Profesională Titus Flavius Vespasian, denumit în continuare Centrul Naţional Vespasian.

Centrul Naţional Vespasian este o asociaţie non profit și are ca obiectiv principal creșterea nivelului de pregătire educațională și formare profesională pentru copii, tineri și adulți.

Misiune

Dezvoltarea pe o scară cât mai largă a proiectelor inițiate, astfel încat să ajungem la un standard ridicat al calității serviciilor. Ne propunem să acordăm mai multă atenţie nevoii perfecţionării continue și dezvoltării personale pentru a îmbunătăți nivelul de pregătire din România.

Descriere

Noi avem echipa, dumneavoastră aduceţi valoarea!

Organizația este formată dintr-o echipă creativă care dorește să ofere calitate prin profesionalism, iar deviza noastră este "Dezvoltarea virtuțiilor, o prioritate pentru noi".

Susținem reînnoirea forţei de muncă din România şi oferim soluții/oportunități sănătoase 
prin programe de pregătire educațională și formare profesionalătraininguri, seminarii şi conferințe, axate pe necesitatea celor dornici să învețe și să se perfecţioneze.

Alături de noi avem profesori-formatori şi experţi din mai multe domenii, care doresc să îşi împărtăşească experienţa şi cunoştinţele în faţa dumneavoastră şi să vă sprijine cu soluţii sau răspunsuri concrete şi practice.

Cu sprijinul persoanelor care înțeleg și apreciază necesitatea unor astfel de activități, prin cooptarea sponsorilor și prin accesarea fondurilor locale și europene, sperăm într-o constantă bineplăcută dumneavoastră și de folos societății.

Împreună ne propunem să creăm profesionişti!